Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Quantum Delta NL

quantumdelta.nl

De Qantumrevolutie is een wetenschappelijke, technische en commerciële uitdaging die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Als we succesvol zijn, kan quantum-innovatie een baanbrekende kracht zijn die leidt tot betere levens, een rijkere, duurzamere economie, een gezondere planeet – en een nog dieper begrip van ons universum.

Quantum Delta NL is goed gepositioneerd om bij te dragen aan een historische kans in kwantum door de ontwikkelingen op het gebied van kwantumtechnologie in Nederland te versnellen en een ecosysteem van samenwerking op te zetten dat internationale samenwerking bevordert met ’s werelds beste wetenschappelijke instellingen, bedrijven, studenten en professionals.

Verwijzingen

ELWIeR en Ecent als één STEM