Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Getal van het jaar

Jaarlijkse verkiezing van het ‘getal van het jaar’

getalvanhetjaar.nl

Van de website

Van de klok die op een mooi rond getal staat tot de inflatie die tot een minder mooi hoge waarde stijgt, getallen zijn overal om ons heen. Soms schrikken we ervan, maar soms staan ze ook voor leuke dingen. Het aantal kaarsjes op een verjaardagstaart bijvoorbeeld. Kortom: getallen zijn een onmisbaar onderdeel van ons leven.

Dus wat is een betere manier om het getal te vieren dan een heuse “Getal van het jaar”-verkiezing? Na de “Persoon van het jaar” en het “Woord van het jaar” komen we er nu ook achter wat dat ene ultieme getal is dat het jaar 2022 beschrijft.

Heeft u een getal in gedachten? Ga dan snel naar getalvanhetjaar.nl om dit in te dienen.

ELWIeR en Ecent als één STEM