Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

European Basic Skills Network

basicskills.eu/
Het European Basic Skills Network (EBSN) is een vereniging van belanghebbenden op beleidsniveau die zich bezighouden met het trainen van basisvaardigheden voor volwassenen.

Doelstelling: Het bevorderen van uitmuntendheid in beleidsontwerp en beleidsuitvoering, op Europees en nationaal niveau, op een gebied dat een aanzienlijke impact heeft op onderwijs, werkgelegenheid, sociale integratie, armoedebestrijding en duurzame economische groei.

The European Basic Skills Network, EBSN, is an association of policy level stakeholders engaged in basic skills training for adults.

Objective: Promoting excellence in policy design and policy implementation, at European and national level, in a field that has considerable impact on education, employment, social inclusion, the fight against poverty, and sustainable economic growth.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

ELWIeR en Ecent als één STEM