Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

ICSE annual meeting, maart 2024, Freiburg

A meeting of the International Centre for STEM Education (ICSE)

Participerende landen bij deze sessie

Vanuit Duitsland, Griekenland, Kroatië, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Turkije en Zweden kwamen onderzoekers en lerarenopleiders uit het gebied van STEM-education (wiskunde, natuurkunde, biologie, scheikunde, NLT) bij elkaar om nieuwe projectideeën te delen.

Katja Maass presents figures of 10 years of ICSE.

A chocolate 3D logo was printed for all members.

In Nederland zijn er sterke verbindingen tussen ICSE, Freudenthal Instituut (Universiteit Utrecht), ELWIeR/Ecent, voho-netwerken, en de diverse lectoraten op het gebied van STEM (rekenen/wiskunde en natuurwetenschappen).

Belangrijke spin-off vanuit ICSE in Nederland:

ELWIeR en Ecent als één STEM