Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Vacature associate lector rekenen en wiskunde

Vanuit het Radiant samenwerkingsverband zijn Hogeschool IPABO, Driestar Hogeschool, Hogeschool de Kempel, Hogeschool KPZ en Thomas More Hogeschool samen het Radiant-lectoraat rekenen-wiskunde gestart. Hogeschool IPABO vervult al lange tijd een sleutelrol in het netwerk rekenen-wiskunde in Nederland. Het Radiantlectoraat rekenen-wiskunde verricht binnen dit netwerk onderzoek naar verschillende actuele aspecten van het reken-wiskundeonderwijs, zoals die zich bijvoorbeeld aandienen in de nieuwe conceptkerndoelen voor dit domein.

Voor het verder uitbouwen en vormgeven van het Radiant-lectoraat rekenen-wiskunde, zoekt Hogeschool IPABO een Associate Lector Rekenen en Wiskunde (0,8-1.0 FTE).

Nadere informatie: R.Keijzer@ipabo.nl (lector rekenen-wiskunde)

ELWIeR en Ecent als één STEM