Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Natuur als bondgenoot bij zorgverbreding

Natuur als bondgenoot bij zorgverbreding, kan dat? In dit artikel beschrijft natuurpedagoog Kees Both de mogelijkheden en kansen die de natuur kan bieden bij zorgverbreding aan kinderen in het basisonderwijs.

Kinderen met aandachtsproblemen hebben baat bij een groene omgeving

De natuur biedt talloze mogelijkheden om om te gaan met de drukte van de huidige tijd. De natuur als helende factor in het bestaan van kinderen die behoefte hebben aan extra zorg.Dit artikel geeft een overzicht van de verschillende aspecten rondom de natuur als rust- en inspiratiebron voor kinderen. Kan de natuur bij u hetzelfde bieden?Thema’s: natuur en zorgverbreding, veilig schoolklimaat, buitenwerk

 

Gerelateerde artikelen

ELWIeR en Ecent als één STEM