Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Herijking kennisbasis Wiskunde voor de pabo afgerond!

Donderdag 15 februari 2018 zijn de herijkte kennisbases en het profileringskader van de lerarenopleiding basisonderwijs symbolisch overhandigd aan Barbara de Kort, voorzitter van het Landelijk Overleg Lerarenopleidingen Basisonderwijs (LOBO). “Lerarenopleiders hebben afgelopen periode met grote inzet en betrokkenheid gewerkt aan het herijken van de kennisbases. Het resultaat is een gemeenschappelijk product, dat verwijst naar een groeiende praktijk van gezamenlijk werken aan kwaliteit. Hier kunnen wij als sector trots op zijn!”, aldus Barbara de Kort.

De kennisbases, waaronder die van wiskunde, zijn te verkrijgen via 10 voor de leraar.

ELWIeR en Ecent heten u welkom op deze nieuwe gezamenlijke website