Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Herfstfestival 2021

Op vrijdag 12 november organiseert het TLL het jaarlijkse Herfstfestival, hét moment om het samen te hebben over onderwijs innovatie op het gebied van technologie en didactiek. Met als thema “het onderwijs van morgen” kun je middels een tiental workshops samen brainstormen en discussiëren over hoe het onderwijs er uit moet komen te zien nu we allemaal langzaam weer fysiek terug mogen keren naar de schoolbanken: willen we nog wel terug naar de situatie van begin 2020? wat willen we behouden van het online-onderwijs, en wat komt er bij kijken om dit goed te organiseren en faciliteren?

Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor het Herfstfestival geopend, en kun je alvast jouw plek reserveren voor een van onze inspirerende en leerzame workshops. Inschrijven kan via deze link, of kijk voor meer informatie op de pagina van het Herfstfestival!

ELWIeR en Ecent als één STEM