Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Conferentie Lerend Netwerk MBO

MBO |

Conferentie Lerend Netwerk Rekenen

Deze conferentie sluit een periode van twee jaar af (2024-2025),
en laat zien hoe de ROC’s samen (en met anderen) vraagstukken rondom rekenen hebben aangepakt en opgelost.

kennispunt taal en rekenen

Vrijdag 28-11-2025

Lerend Netwerk

Tot eind 2025 zullen 32 onderwijsteams in vier regio’s rekenonderwijs ontwikkelen op basis van een eigen ontwikkelvraag. De onderwijsteams krijgen begeleiding van experts van bijvoorbeeld de Universiteit Utrecht. In verschillende regiobijeenkomsten zal kennisdeling plaatsvinden en gezamenlijk gewerkt worden aan het ontwikkelen van rekenonderwijs, waarbij gebruik wordt gemaakt van wetenschappelijk onderzoek dat door de NRO beschikbaar wordt gesteld via een themapagina.

Lees meer

ELWIeR en Ecent als één STEM