Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Games in het onderwijs? Kom naar de conferentie ‘Enter the playground!’

Wat kan een spel toevoegen aan jouw lessen? En hoe zet je deze dan het meest effectief in? Hoe kun je hier morgen al mee aan de slag? Kom 29 januari 2020 voor antwoord op deze en nog veel meer vragen naar de conferentie ‘Gamedidactiek: enter the playground!’. Voor onderwijsprofessionals en trainers uit alle geledingen en van alle onderwijsniveaus.

 

Serious gaming en gamification zijn in het onderwijs sterk in opkomst als didactisch middel. Maar ook in organisaties wint dit aan populariteit. En niet zonder reden! Het geeft nieuwe mogelijkheden voor een docent, trainer of begeleider om deelnemers te helpen bij het behalen van leerdoelen. Spelelementen en motivatie spelen daarbij een belangrijke rol. Op deze conferentie ontmoeten ruim 150 geïnteresseerden elkaar. Er is veel te doen en te zien:

  • een interessante keynote;
  • een boekpresentatie;
  • een GameJam;
  • veel workshops;
  • een spellenmarkt;
  • en vooral mooie voorbeelden!

Praktische informatie

Datum: woensdag 29 januari 2020
Tijd: van 9.30 tot 16.30 uur Locatie: Marinus Ruppertgebouw, Universiteit Utrecht: Leuvenlaan 21 Utrecht (Utrecht Science Park)

Doelgroep: Onderwijsprofessionals en trainers uit alle geledingen en niveaus van onderwijs en organisaties

Kosten: 29,50 euro

Meer informatie: https://learnbygames.hu.nl/conferentie2020/

Impressie van de conferentie in 2019:
https://youtu.be/LTqSeies9xA

ELWIeR en Ecent als één STEM