Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Inscience International Science Film Festival

insciencefestival.nl

De negende editie van InScience, International Science Film Festival Nijmegen, vindt plaats in het voorjaar van 2024.

InScience is een van de grootste Europese festivals voor de wetenschapsfilm. Vier dagen lang worden de meest prikkelende wetenschapsfilms vertoond van de afgelopen tijd. Tijdens het festival ontmoeten internationale topwetenschappers, filmmakers en publiek elkaar om de nieuwste inzichten te delen die de wereld van morgen vormgeven.

Voor de volgende festivaleditie is InScience op zoek naar de beste wetenschapsfilms van 2022 en 2023. De call for entry is geopend. Verbaas ons met visueel verbluffende documentaires, speelfilms, animatie of korte films, die wetenschap op een artistieke manier tot leven brengen.

Tijdens het festival worden verschillende awards uitgereikt, door een jaarlijks wisselende vakjury en de Student Jury. Ook wordt er elk jaar een film bekroond met de publieksprijs NTR Focus Audience Award.

Stuur je film gratis in. De deadline voor inzendingen is 30 november 2023.

ELWIeR en Ecent als één STEM