Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Scholen (po en vo) gezocht om zich te buigen over de conceptkerndoelen

PO | VO |

Scholen gezocht voor regiobijeenkomsten (jan-maa 2024).

Door mee te doen kan er nog input geleverd worden voor de conceptkerndoelen rekenen en wiskunde.

Nu de conceptkerndoelen rekenen en wiskunde zijn opgeleverd, is het tijd om scholen te raadplegen en in gesprek te gaan met onderwijsprofessionals over de bruikbaarheid in de onderwijspraktijk. Daarom is SLO voor de periode van januari t/m maart 2024 op zoek naar schoolleiders, leraren, rekencoördinatoren en IB’ers die als team van een school (po, vo en (v)so) met ons mee willen denken over de conceptkerndoelen rekenen en wiskunde en meedoen door één van de acht regiobijeenkomsten bij te wonen en een praktijkopdracht in de eigen school uit te voeren. Scholen krijgen een vergoeding voor de deelname.

In totaal worden er door heel Nederland acht regiobijeenkomsten georganiseerd. Per regio kunnen 10 tot 15 scholen voor primair onderwijs, 10 tot 15 scholen voor voortgezet onderwijs en 4-6 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs meedoen. Hieronder overzicht van de bijeenkomsten.

Do 18 januari, Utrecht
Di 23 januari, Deventer
Di 30 januari, Amsterdam
Di 6 februari, Roermond
Di 27 februari, Rotterdam
Di 5 maart, Leeuwarden
Di 12 maart, Bergen op Zoom
Di 19 maart, Groningen

Er wordt landelijk geworven van 1 nov – 22 dec.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een e-mail naar actualisatiebeproeven [at] slo.nl.

ELWIeR en Ecent als één STEM