Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Video’s leraar24 kwijt? Even vragen…

Zoals jullie weten is de website Leraar24 (met veel video’s) onlangs omgezet naar een nieuwe omgeving (een moderner jasje). Bij die omzetting heeft met er voor gekozen een deel van de video’s niet meer te hergebruiken, dus deze zijn niet meer te vinden.
Mocht het nu zo zijn dat jij in jouw onderwijs toch graag gebruikmaakt van een video die nu niet meer vindbaar is, geef ons dan even een seintje. Dan kunnen wij vragen (aan de redactie van Leraar24) of de video kan worden teruggeplaatst. Eventueel kan er zelfs overgegaan worden tot productie van een nieuwe video bij dat onderwerp, maar dat is een zaak voor de redactie van Leraar24.

Namens het kernteam van ecent/elwier: vincent jonker (v.jonker [at] uu.nl)

ELWIeR en Ecent als één STEM