Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Terugblik op Ecent/ELWIeR conferentie 2017

Op 19 mei kwamen ongeveer 120 lerarenopleiders bij elkaar in Utrecht voor de jaarlijkse conferentie voor pabo, tweede- en eerstegraads lerarenopleiders. Het thema was: ‘Trix loopt dwars door de vakdisciplines van de lerarenopleiding’. De conferentie startte met een openingslezing over de Leidse Tyrannosaurus Rex door Yuri Matteman, hoofd afdeling educatie van Naturalis. Dit werd direct gevolgd door een ontwerp-sessie rondom deze zelfde Trix. Daarna waren er drie rondes met werkgroepen, waarin de onderliggende bloedgroepen (Ecent/ELWier; pabo/2e/1e) duidelijker zichtbaar waren.

De evaluatie laat zien dat men tevreden was over deze conferentie en dat men graag volgend jaar weer verzamelt, op 18 mei 2018…

Verwijzingen

ELWIeR en Ecent als één STEM