Lerarenopleidingen Science en Wiskunde/Rekenen

Informeel netwerk Bètaonderwijs regio Utrecht

Werk je als docent in het bètaonderwijs? Of heb je op een andere manier in je werk veel te maken met het onderwijs in de bètavakken, bijvoorbeeld als uitgever, lerarenopleider of vakdidactisch onderzoeker? Dan ben je van harte welkom bij het informeel netwerk Bètaonderwijs regio Utrecht.

Hier ontmoet je virtueel of ‘live’ collega’s uit de regio, zonder enige verdere verplichting of voorbereiding. Om bij te praten met bekenden en om nieuwe mensen in het bètaonderwijs te ontmoeten. Om van anderen te horen hoe zij het bètaonderwijs op school vormgeven, wat ze vinden van de aanstaande vernieuwingen, hoe ze worstelen met vakdidactische problemen of wat ze voor moois hebben meegemaakt in de klas.

Op LinkedIn zijn we te vinden onder: “Bètaonderwijs regio Utrecht”.

‘Live’ kun je leden van de groep treffen op de β-onderwijs borrel (regio Utrecht), met enige regelmaat, rond de klok van 20.00 uur in café Lofen op het Domplein te Utrecht. Zie LinkedIn-pagina voor de volgende datum.

ELWIeR en Ecent als één STEM